top of page

VERANDA ZONWERING

zonwering

BUITEN ZONWERING

ALLE ZONWERING VOOR BUITEN WAARONDER ZONNETENTEN EN SCREENS

Eigenaars van een veranda aan de zuidkant weten allemaal dat als de zon in de zomer hoog staat het vaak onleefbaar wordt in de veranda, zelf voor planten kan het te warm worden.

Dit lost u op met een veranda zonwering, deze bestaan in verschillende kleuren, met de profielen aangepast aan de kleur van de profielen van uw veranda. Ook in de doeken is veel keuze, wenst u een effe kleur of gaat u meer voor een streepje, het kan allemaal.

Ook hier kan men kiezen voor doeken in stof of kunststof, veel of weinig licht doorlatend, maar kom gerust even langs om u te informeren.

Aangezien we een familiebedrijf zijn en allemaal ons steentje bijdragen is het goed als u even belt voor een afspraak we maken dan graag speciaal voor u even tijd.

Zonnetenten

U kan bij De Coster-Van Mileghem terecht voor een uitgebreide keuze zonnetenten.

We bieden verschillende doeken aan, waaruit u kan kiezen allemaal hoogwaardige kwaliteit.

Meer info vindt u op onze site of krijgt u bij een bezoek aan onze toonzaal, bel ons even vooraf voor een afspraak, dan maken we speciaal tijd voor u.

Een zonnetent biedt een meerwaarde aan uw terras, u kan hiermee uzelf beschermen van de zon of te fel zonlicht als u van uw terras wil genieten.

Screens

Dit is een verticale zonwering geplaatst aan de buitenzijde van een raam.

Dankzij een screen kan u het zonlicht filteren, zodat u in uw leefruimte of kantoor een aangenaam zonlicht binnen krijgt.

Screens bestaan in verschillende doeken en kleuren.

Er zijn verschillende manieren om screens te bedienen gaande van een manuele bediening tot een volledig automatisch werkend systeem met sensors.

bottom of page